EKORD är ett tjänstebaserat företag som erbjuder våra kunder anpassade lösningar inom redovisningstjänster företagsekonomisk rådgivning. Vår redovisningsbyrå ligger i centrala Göteborg ett stenkast från Korsvägen.

Rådgivning

Vi träffar våra kunder regelbundet och diskuterar utsikter för företaget och informerar om de nyheter som påverkar verksamheten för egenföretagare och ägare i fåmansbolag.

Läs mer

Starta Företag

Vi hjälper företagare att starta egna bolag och vägleder er som företagare genom hela processen.

Läs mer

Redovisningstjänster

Vi erbjuder olika bokföringsprogram från marknaden och ofta väljer kunderna ett upplägg där vi arbetar tillsammans i webbaserade bokföringssystem.

Läs mer

Bokslut och årsredovisning

Vi kan ta fram årsredovisning för ert företag. Vi erbjuder även delårsbokslut.

Läs mer

Löneadministration

Det är viktigt att lönehantering fungerar bra i bolaget för att undvika missnöje i organisationen. EKORD har möjlighet att hjälpa ert företag med alla frågor som rör löneadministration.

Läs mer

Inkomstdeklaration

Att deklarera rätt är oerhört viktigt då konsekvenserna av felhantering kan bli ödesdigra. EKORD hjälper er att deklarera rätt!

Läs mer

Sälja Företag

Hur avregistrerar man ett aktiebolag? EKORD kan vägleda dig som företagare vilka valmöjligheter som finns att avveckla ett företag.

Läs mer

Mer om oss

Rollen som redovisningskonsult innebär för oss att våra kunder skall bemötas av en professionell samarbetspartner med hög servicegrad och hängiven inställning.

Läs mer

Vill du veta mer? Kontakta oss!