Starta eget företag med hjälp av Ekord

Ekord erbjuder omfattande stöd och rådgivning för att hjälpa dig att starta ditt eget företag. Vår expertis och erfarenhet gör att vi kan guida dig genom hela processen och säkerställa att ditt företag får en framgångsrik start.

Guide till att starta aktiebolag

Att starta ett aktiebolag är ett stort steg och vi är här för att hjälpa dig att göra rätt val och ta rätt steg.

Val av bolagsform

Vi hjälper dig att välja den bästa bolagsformen för din verksamhet. Vi diskuterar för- och nackdelar med olika alternativ för att säkerställa att du fattar ett välgrundat beslut.

Registrering av bolag

Vår expertrådgivning gör registreringen av ditt bolag enkel och smidig. Vi hjälper dig att förstå och genomföra alla nödvändiga steg för att ditt företag ska bli registrerat korrekt och snabbt.

Aktiebolagets fördelar

Vi förklarar fördelarna med att starta ett aktiebolag, såsom begränsat personligt ansvar och möjligheter till kapitalanskaffning. Vi ser till att du får all information du behöver för att dra nytta av dessa fördelar.

Registrera ditt företag enkelt

Att registrera ditt företag behöver inte vara komplicerat. Vi erbjuder stöd i de olika stegen
som krävs när man ska starta eget företag, allt för att göra processen så enkel som möjligt.

Steg-för-steg guide

Vår konsult tar dig genom varje moment av registreringsprocessen. Från val av företagsnamn till registrering hos Bolagsverket, vi täcker allt du behöver veta.

Nödvändiga dokument

Vi hjälper dig att samla och fylla i alla nödvändiga dokument för att registrera ditt företag. Med vår hjälp kan du vara säker på att allt är korrekt och komplett.

Registreringsprocessen

Vi förklarar hela registreringsprocessen i detalj och ger dig de verktyg och resurser du behöver för att genomföra registreringen framgångsrikt.

Två kvinnor sitter tillsammans och pratar medan de tittar på en bärbar dator.

Ekonomisk rådgivning för startups

Ekonomisk planering är avgörande för nya företag. Vi erbjuder omfattande ekonomisk
rådgivning som hjälper dig att planera och genomföra din affärsidé.

Finansieringsalternativ

Vi guidar dig genom olika finansieringsalternativ för att hitta det som passar ditt företag bäst. Från banklån till riskkapital, vi hjälper dig att navigera finansieringslandskapet.

Budgetering och planering

Vi hjälper dig att skapa en hållbar budget och finansiell plan. Detta inkluderar inkomstprognoser, kostnadsanalyser och kassaflödeshantering för att säkerställa att ditt företag står på en stabil ekonomisk grund.

Långsiktig strategi

Vi arbetar med dig för att utveckla en långsiktig strategi för ditt företags tillväxt och framgång. Vår rådgivning hjälper dig att sätta upp realistiska mål och utveckla planer för att nå dem.

Ekord AB
5.0
Baserat på 24 recensioner
powered by Google
Fred En AllemagneFred En Allemagne
06:28 22 Oct 21
Tebis AG &Tebis Scandinavia har nöjet att arbeta med Peter & Elaine i mer än 3 år. Ekord är involverat i varje administrationsaktivitet som fakturering, bokföring, rapportering, prognoser, ekonomisk planering, personal, etc med stor framgång. Tidigare har vi provat många lösningar men vi var inte särskilt nöjda som vi är idag: vi kan vara koncentrerade på dina försäljningsaktiviteter och låta dem sköta resten av jobbet!För mig, som Controller baserad i Tyskland, är det väldigt lätt att arbeta med Elaine: alltid tillgänglig för alla frågor, rapporter skickas alltid i tid eller tidigare, förslag för att göra arbetet bättre, etc.Jag hoppas att denna höga kvalitet till ett mycket rimligt pris kommer att fortsätta många många år! Tack Ekord för att vara vår partner! 🙂
Hussein HarbHussein Harb
10:46 08 Sep 21
Vi blev väldigt väl bemött när vi behövde hjälp och vi menar med hjälp när vi har haft kaos med bokföring från förre redovisningsbyrå och fick krav efter den andra från skatteverket .Ett uppdrag som ingen vill ta emot! De löste alla brister med över förväntan. Ett stort tack till johan som hjälpte till med allt och var alltid noggrann och korrekt och ett stort tack till Peter Hagberg som driver Ekord, en schysst medmänniska som tog hänsyn till vår ekonomisk situation under corona utbrott. Jag Kan varmt rekommendera Ekord som er samarbetspartner.
Pernilla AnkarbergPernilla Ankarberg
10:27 17 Nov 20
Grymt bra för en spretig designfirma som min. Känns tryggt och får alltid svar och hjälp med frågor!
Dino SoldinDino Soldin
14:23 29 Oct 20
Jag har haft Ekord som bokföringsfirma i 3 år. Dem är superduktiga och jag kan alltid höra av mig med mina frågor. Snabb respons och trevlig personal.
lars stålnackelars stålnacke
16:22 24 Aug 20
Är långvarig kund och alltid nöjd nu också med nytillskottet L.I dessa tider alltid uppdaterade med regelverket.
Linus NilssonLinus Nilsson
12:05 24 Aug 20
Vi bytte, för företaget, redovisningsfirma till Ekord för knappt ett år sedan efter att tidigare haft en byrå som lyckades strula till allting. Efter mycket hårt jobb de första månaderna från Ekords sida, för att rätta till alla som blivit galet med den förra byrån, flyter allting numera på fantastiskt bra.Noggrann och kunnig personal som verkligen har stenkoll och en service utöver det vanliga!
Nicklas KristiansenNicklas Kristiansen
18:12 17 May 19
Vårt bolag har anlitat Ekord AB under flera år och de är alltid väldigt professionella, hjälpsamma och trevliga.Vill man ha bekymmersfri redovisning och bokföringshjälp så har ni kommit rätt. Alltid lätt att nå de och vill man träffa de fysiskt så ligger de väldigt centralt. Rekommenderar alla mina kontakter att använda Ekord AB då jag vet att de är bäst på det de gör.
Niklas HermansonNiklas Hermanson
09:34 14 May 19
Vårat företag har använt oss av Ekord AB under flera år. Ekord har under dessa år utfört sitt arbete exemplariskt och bjudit till med det lilla extra om det varit nödvändigt. Bemötandet är alltid personligt med hög servicegrad. Jag kan varmt rekommendera Ekord AB.Niklas Hermanson/ VD Billding Up AB
Maria CerboniMaria Cerboni
10:45 09 May 19
Dagen då jag beslutade att starta mitt egna företag var trygghet med min bokföring nummer ett. Jag sökte länge och fann slutligen Ekord AB. Sedan dess har jag varit trygg och alltid fått en otrolig hjälp och service och mitt företagande har tagit steg vidare och utvecklas. Jag rekommenderar Ekord AB för alla som ska starta ett företag men även för företaget som vill ta steget vidare och utvecklas med trygghet.//Maria Cerboni - Corpo By Cerboni
js_loader

Kontakta oss

Har du frågor eller vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig att starta ditt eget företag? Kontakta oss idag och låt oss bli din partner på resan mot framgång.